Jumaat, 19 Julai 2013

Aku rajin di bulan posa

Malam ni aku cerdas rajin bertenaga 2 entry kut ..aku tak femes so hupdate pung setahun sekali.Banyak citer yang aku nak muat turun dalam diari ni...tp malas tahap gaban weii.Citer pasal Mayesa , citer cuti kat USS,1ST Birthday buah hati aku,dia sakit sampai aku kena tidoq dalam katil baby kat hospital..giler ko aku nak karang semua..mampu ker aku ishh :P nanti aku pk len mampu ker tak..tak mampu kiter boh gambor jer yerrr

1 ulasan:

  1. Buat jer nadia..nnti icha besar boleh dia tahu mcmne u jaga dia.. :)

    BalasPadam