IFTAR RAMADHAN BUFFET PARK AVENUE

Syukur ya allah di temukan aku dengan ramadhan kali ini..agar dapat beribadat padamu.ameenn :)
Dah lama tak up entry baru..erm macam-macam perkara yang jadi since last year :(..nanti kiter story.
Kali ni kita nak citer pasal berbuka puasa di Park Avenue Sungai Petani.Aku berpeluang pergi di sebabkan my bff + blogger yang tengah meningkat naik sekarang ni ajak aku join atas jemputan Park Avenue.Syukur rezeki.thanks my bff :)

Apa yang boleh cakap kat sini BUFFET RAMADHAN yang the best di utara.Sangat berbaloi dengan duit.Makanan sedap,tempat selesa 9/10 i bagi u allzz.Berkonsepkan ala stall sahaja 25 stall..hah amik ko..
makan sampai pitam.Punya teruja aku nengok gerai yang banyak..sampai tak tahu nak makan apa.
yang pastinya no nasi..rugi kut bayar mahal2 amik nasi.heheheh.Stall ais kacang memang ramai la org Q..dari budak sampai mak budak..mau tak pinau mata topping ais kacang jer 101 jenis tu diaaa..larat ko nak amik semua.Stall nasi ayam ala park avenue.Otak2,kebab,cucur udang,kambing golek,ayam golek,ayam tandorii,udang goreng berempah,ikan bakar,pasta,laksa utara,bubur,kuih muih,nasi ala kampung,...aish tak terkira banyak nya..ada lagi ni yang tak mampu nak tulis.plus lapar lagi hahah.ader satu paling power ..teh tarik 2014 fuyooo sedapppp terangkat.Semua makanan aku amik sedap belaka..tak dak yang tak sedap.
 Sapa yang berminat boleh beli voucher RM 55..walk in RM 60.Kami laki bini stok orang kuruihh makan pun ala2 ja hahaha.Meh layan gambar yang ada.

Layan band ni nyanyi lagu raya tau



Ni my peberet food ketam bercili walahhh



my heart n soul

my bff :) 


haaa tu la chef park avenue En.Nor Azmy & GM  Park Avenue
Ini jer la gambar yang sempat encik suami snap..masing2 dah kelaparan hahah.Bagi aku sapa2 nak kelainan setahun sekali ..boleh cuba di Park Avenue.The best

Ulasan

  1. untung la u hari tue menang voucher hi tea for 2... jelosss i..=D

    BalasPadam
  2. Assalam blogger uatara. Me from utara juga. Bestnya depa dapat beriftar sesama.

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm..salam kenal..saya ni pun nama jer ada blog jarang update..ni tengah azam baru nak rajin hupdate heheh

      Padam
  3. salam kenal nadia...first time jumpa macam dah kenal lama..moga lepas ni dapat jumpa lagi..

    bila mase dpt voucer hi tea tu? ada jawab soklan ke? haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm..slmt kenal..pasni kena rajin cuci sawang blog ni heheh..masa kita kalut dok dgr GM tu potpet..husband jwb soalan heheh

      Padam
  4. singgah sini dt blog fara...

    bestnye dpt iftar dgn rakan blogger lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal..saya pun br nk aktif blk berblog :)

      Padam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

TAK MO TUKAR DAH..INSAF

siti nurhaliza pregnant

Krabi #food #cute