Khamis, 10 September 2015

Krabi #food #cute


Pulut mangga hatyai 50bht


Pulut ayam hatyai 60bht


Puding krabi


Ayam percik 


Gajus madu


Telur puyuh goreng

Aneka seafood


Ni sabun yer kawan2


Ice cream..mini yang cute sangat


Percubaan pertama setelah lama tak update..😝
Nanti kiter cerita trip pi Krabi nooo... 

Makanan kat sana sedap..dan comey..macam sayang nak makan..tapi ada tu i mampu amik gambar jer..sebab penjual tak bertudung.was2 la kiter


Isnin, 21 Julai 2014

IFTAR RAMADHAN BUFFET PARK AVENUE

Syukur ya allah di temukan aku dengan ramadhan kali ini..agar dapat beribadat padamu.ameenn :)
Dah lama tak up entry baru..erm macam-macam perkara yang jadi since last year :(..nanti kiter story.
Kali ni kita nak citer pasal berbuka puasa di Park Avenue Sungai Petani.Aku berpeluang pergi di sebabkan my bff + blogger yang tengah meningkat naik sekarang ni ajak aku join atas jemputan Park Avenue.Syukur rezeki.thanks my bff :)

Apa yang boleh cakap kat sini BUFFET RAMADHAN yang the best di utara.Sangat berbaloi dengan duit.Makanan sedap,tempat selesa 9/10 i bagi u allzz.Berkonsepkan ala stall sahaja 25 stall..hah amik ko..
makan sampai pitam.Punya teruja aku nengok gerai yang banyak..sampai tak tahu nak makan apa.
yang pastinya no nasi..rugi kut bayar mahal2 amik nasi.heheheh.Stall ais kacang memang ramai la org Q..dari budak sampai mak budak..mau tak pinau mata topping ais kacang jer 101 jenis tu diaaa..larat ko nak amik semua.Stall nasi ayam ala park avenue.Otak2,kebab,cucur udang,kambing golek,ayam golek,ayam tandorii,udang goreng berempah,ikan bakar,pasta,laksa utara,bubur,kuih muih,nasi ala kampung,...aish tak terkira banyak nya..ada lagi ni yang tak mampu nak tulis.plus lapar lagi hahah.ader satu paling power ..teh tarik 2014 fuyooo sedapppp terangkat.Semua makanan aku amik sedap belaka..tak dak yang tak sedap.
 Sapa yang berminat boleh beli voucher RM 55..walk in RM 60.Kami laki bini stok orang kuruihh makan pun ala2 ja hahaha.Meh layan gambar yang ada.

Layan band ni nyanyi lagu raya tau



Ni my peberet food ketam bercili walahhh



my heart n soul

my bff :) 


haaa tu la chef park avenue En.Nor Azmy & GM  Park Avenue
Ini jer la gambar yang sempat encik suami snap..masing2 dah kelaparan hahah.Bagi aku sapa2 nak kelainan setahun sekali ..boleh cuba di Park Avenue.The best