Catatan

siti nurhaliza pregnant

Imej
Morning semua...tajuk aku pagi ni haha..sebab nya aku ni peminat dato ct masa zaman sekolah.sanggup main kutu beli kaset original..buat satu buku log gambar dato ct ja..gila fanatik haha.
Aku simpan lagi tau buku log dan kaset tu.
Penantian dato ct selama 11tahun akhirnya
Tahniah siti nurhaliza pregnant...
Dulu zaman aku budak minat terlampau,sekarang biasa-biasa jer sejak dah dewasa gitu.




Tengok bertapa gigihnya aku dulu..asal majalah ada gambar siti aku beli..gunting lekat..folio sekolah pun tak secantik ni aku buat...huhuhu.dah dekat 20tahun aku simpan buku log ni ..okeylah tu boleh tunjuk mayesa nanti.Semoga siti nurhaliza selamat melahirkan baby girl cantik.

Krabi #food #cute

Imej
Pulut mangga hatyai 50bht

Pulut ayam hatyai 60bht

Puding krabi

Ayam percik 

Gajus madu

Telur puyuh goreng
Aneka seafood

Ni sabun yer kawan2

Ice cream..mini yang cute sangat

Percubaan pertama setelah lama tak update..😝 Nanti kiter cerita trip pi Krabi nooo... 
Makanan kat sana sedap..dan comey..macam sayang nak makan..tapi ada tu i mampu amik gambar jer..sebab penjual tak bertudung.was2 la kiter

IFTAR RAMADHAN BUFFET PARK AVENUE

Imej
Syukur ya allah di temukan aku dengan ramadhan kali ini..agar dapat beribadat padamu.ameenn :)
Dah lama tak up entry baru..erm macam-macam perkara yang jadi since last year :(..nanti kiter story.
Kali ni kita nak citer pasal berbuka puasa di Park Avenue Sungai Petani.Aku berpeluang pergi di sebabkan my bff + blogger yang tengah meningkat naik sekarang ni ajak aku join atas jemputan Park Avenue.Syukur rezeki.thanks my bff :)

Apa yang boleh cakap kat sini BUFFET RAMADHAN yang the best di utara.Sangat berbaloi dengan duit.Makanan sedap,tempat selesa 9/10 i bagi u allzz.Berkonsepkan ala stall sahaja 25 stall..hah amik ko..
makan sampai pitam.Punya teruja aku nengok gerai yang banyak..sampai tak tahu nak makan apa.
yang pastinya no nasi..rugi kut bayar mahal2 amik nasi.heheheh.Stall ais kacang memang ramai la org Q..dari budak sampai mak budak..mau tak pinau mata topping ais kacang jer 101 jenis tu diaaa..larat ko nak amik semua.Stall nasi ayam ala park avenue.Otak2,kebab,cucur udang,kambi…

Aku rajin di bulan posa

Malam ni aku cerdas rajin bertenaga 2 entry kut ..aku tak femes so hupdate pung setahun sekali.Banyak citer yang aku nak muat turun dalam diari ni...tp malas tahap gaban weii.Citer pasal Mayesa , citer cuti kat USS,1ST Birthday buah hati aku,dia sakit sampai aku kena tidoq dalam katil baby kat hospital..giler ko aku nak karang semua..mampu ker aku ishh :P nanti aku pk len mampu ker tak..tak mampu kiter boh gambor jer yerrr

TAK MO TUKAR DAH..INSAF

Ok mama mayesa dah insaf... sob2 sob2.Bulan lepas pi kedai barang baby yang selalu aku beli susu budak tecik ni.Cik ya biasa la dok dalam keta.Siap pesan lagi.."ayg jangan lama2 dalam tu..jgn amik benda merapu.susu mayesa ja.**ehh ehh cam dia tau2 jer sifat merapu aku kah kah2.Si bini yg patuh ni pun jawab..ok B,susu dia jer ayg beli ''. Masuk kedai terus jer aku terkam rak susu.Susu wajib mayesa NAN 3 okey......... tp tangan aku miang kena buluh betung..aku belek2 susu len rembat satu Dumex Dupro 2.Amik biskut utk bdk tecik.Masuk dalam keta dgn penuh semangat aku kata "abggg ayg tukar susu baru untuk Icha seyes wat muka tak suci tak der doserr hahahah. "Ayg ni awat suka tukar2 susu dia..ingat dia tikus putih comel uji dlm makmal ka? tikus tu aku yg tambah :P Ala try ler mana tau ok.Cik ya diam..malas nak bertengkaq dengan si bini yg degilsss ni :) 2 Hari minum Mayesa anak mama kembung truk.perut buncit dah mcm busung uwaaaaaaaaaaa masak aku dengan Cik ya.Sembel…

Semangat

La...la...la...la.. *dada ke atas hidung kembang..* blog salin kulit nak raya. http://farahwahyda.blogspot.com/
jangkit kat budak ni la...kah2.bila plak aku nak tik2tik keyboard ni tak tau la.malas kut.nak kena amik vitamin rajin ni ada jual tak :P

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Imej
Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2013 di Mialiana.com bermula tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To CircleGoogle+ Mia Liana dan LikeFanpage Mialiana.comBuat entri bertajuk Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.comCopy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.Senang dan mudah bukan?


15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.
tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...