Catatan

Tunjukkan catatan dari April 22, 2011

~haruskah..wajibkah~perlukah~

...do i?..
aku: u..i nak beli umah len..umah ni kita jual? plzzzz
tomey2: uikk syg la umah ni..kita sewa kan jer
aku : u ikhlas ni..? (buat muka sedey la konon aku)
tomey : asalkan u hepi..n tak merungut kat i
aku : ni buat i syg u..muahh.muahhh.

tengah pikir..bila nak beli ni..keta aku 2013 baru habis loan fuhhh after 9 year..
aku kalau bley mmg tak nak beli buat apa membazir benda dah ader.
tapiiiiiiiiiii.....aku tak bleh blah dgn lorong umah aku..mowning,petang,malam..port
makcik2 pokcik2 kak2 melepak.penat dow..asal balik keja dah mula meeting..aku dgn laling sah2 tak ikut kumpul..wajib ler kami di kata sombong!alah senyum jer walaupun kadang2 agak tak ikhlas..for how long aku nak kena hadapi situasi cam ni..?jemu dah bln 9 ni 2thn aku stay cni.aku makin tak tahan,nak buka pintu umah pun segan dah tu camner takkan aku pakai shortpen,seksi2 nak buka pintu **tepelohong** euwww aku masih tahu adab ok..sopan plzzz.buka pintu tu diaaaa penuh depan umah..nak wat camner pusat meeting btl2 depan u…