Catatan

Tunjukkan catatan dari April 6, 2013

Apa favourite food Mayesa 1 thn ++

Imej
Ermm anak aku ni bajet minah saleh sungguh..time nak makan nasi harus ikut dia, kena paksa makan..nak oii nak suruh makan bukan nya nak rotan bontot.Asal aku letak ja bekas makan dia,pusing badan wat u-turn larikkkk.Yezz kamu telah memaksa mama mengambil tindakan ganazz..''mak tok sila peluk rapat2 mayesa,mama kena paksa kamu faham''.Anak yang bijak harus tak buka mulut..suap ja nasi, sudu plastik..di gigitnya..ya ampun menguji kelembutan mama yg tak berapa nak lembut ni..grrrrrr.macam2 resepi aku wat ,gooooogle,,makan ler 5 6 mulut xtra nyer aku mengigih makan sayang kahh kahh.

Tapiiiii kalau benda yang dia suka makan..bukan aku kejar dia ..dia akan mrangkak rupa ju-on kejar aku hebat2.Ini lah hasilnya bila baby lapar darah
kih..kih...


Mama ....icha dahaga kan darah..hahhaaa.Ini peberet mayesa sekarang DRAGON FRUIT AKA BUAH NAGA   bukan pewarna yer kawan2 NO..NO..NO.. ecehceh baru ingat kamu suka buah ni sbb lahir tahun naga air kut :)  Mama pun like buah ni , tak per…