Selasa, 19 Julai 2011

Come back to work

pas cuti panjang aku gi ofis cm besa..lega bleh gak wat keja..syukur leher ni tak wat perangai..pas lunch baru aku bg tau click aku..yg aku pregnant..ha..ha dier kata berjangkit ler tu ..coz dier due bln 11 ni :P .lunch aku mkn nasi,taugeh dgn sambal ayam,buah jambu wajib.diner malam ni cik ya ader beli udang galah sekor..sumpah aku jd geli tgk udang..sedangkan dulu aku ni hantu seafood.aku tgk jer..selero benau dia mkn.dasar tamak :p mlm ni aku pening lg nk mkn apa last aku suruh dier belikan burger ayam dgn fresh orange jer..harap2 aku bleh telan satgi..hah pagi tadi aku mkn 3 biji kuih jer.aku tak mkn sayur dgn banyak lg ni.ma dah pesan suruh makan bayam.aku tak makan lg.sapa nak masak..aku jd geli nak ke dapur sekarang ni..bukan dasar pemalas ok.dolu aku rajin