Catatan

Tunjukkan catatan dari 2014

IFTAR RAMADHAN BUFFET PARK AVENUE

Imej
Syukur ya allah di temukan aku dengan ramadhan kali ini..agar dapat beribadat padamu.ameenn :)
Dah lama tak up entry baru..erm macam-macam perkara yang jadi since last year :(..nanti kiter story.
Kali ni kita nak citer pasal berbuka puasa di Park Avenue Sungai Petani.Aku berpeluang pergi di sebabkan my bff + blogger yang tengah meningkat naik sekarang ni ajak aku join atas jemputan Park Avenue.Syukur rezeki.thanks my bff :)

Apa yang boleh cakap kat sini BUFFET RAMADHAN yang the best di utara.Sangat berbaloi dengan duit.Makanan sedap,tempat selesa 9/10 i bagi u allzz.Berkonsepkan ala stall sahaja 25 stall..hah amik ko..
makan sampai pitam.Punya teruja aku nengok gerai yang banyak..sampai tak tahu nak makan apa.
yang pastinya no nasi..rugi kut bayar mahal2 amik nasi.heheheh.Stall ais kacang memang ramai la org Q..dari budak sampai mak budak..mau tak pinau mata topping ais kacang jer 101 jenis tu diaaa..larat ko nak amik semua.Stall nasi ayam ala park avenue.Otak2,kebab,cucur udang,kambi…